Transport si retururi

Returnare pe teritoriul României

La raficefashion returnezi fără griji! Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Dacă mărimea comandată nu ți se potrivește, o poți schimba cu alta (daca e pe stoc) sau poți primi banii inapoi.

Returnarea  unei comenzi se face în următoarele condiții: dacă ești pe teritoriul României* și dacă alegi să trimiți returul prin firma de curierat rapid Fan Curier,

Returul este suportat de catre cumparator.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare. Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă  termenii si conditiile raficefashion va fi refuzat.

Echipa raficefashion verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe raficefashion.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur).

Returnarea  se poate face prin firma de curierat Fan Curier.

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului apeland numarul de telefon  0722350990 sau prin mail la adresa : raficefashion@yahoo.com.

Vei lua legătura cu un Operator din Echipa Rafice, căruia îi vei comunica articolul pe care dorești să-l returnezi și ce articol dorești în schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie să ajungă coletul cu articolul returnat și detalii legate de procedura returnării.

După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere). Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat

Atenție: Returnările de bani se fac doar în data de 1, respectiv 16 a lunii, după caz, dar fara a trece mai mult de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur.

* Cheltuielile legate de transportul retururilor, cât și a comenzilor alese în schimbul acestora de pe teritoriul României vor fi suportate de către client.

Procedura de returnare pe  teritoriul României

  1. raficefahion@yahoo.com  sau la telefon 0722350990
  2. Facem eforturi constante pentru a asigura taxe de transport cât mai mici. 
  
  

  

Branduri

  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!